maanantai 16. huhtikuuta 2007

25.4.Kylinarian ja Baccuksen wappubrunssi



Kylinaria ja Baccus järjestävät keskiviikkona 25.4. ensimmäisen, jo lähes perinteisen, wappubrunssinsa Kaivarissa. Vesisateen sattuessa brunssipaikkana toimii aina yhtä tunnelmallinen Yläkertsi.

Lipunmyynnit ovat KY:n Wappulipunmyyntien yhteydessä.

Lähtö brunssille tapahtuu KY:n edestä klo 14.

Brunssilla syödään erilaisia pikkupurtavia, joita on helppo askarrella itselleen mukaan Ullikselle. Reseptit on tarkoitus jakaa paikanpäällä paperiversioina ja ne lisätään myös tänne heti kunhan ne ensin kehitetään.

Brunssihan ei tietenkään ole mitään ilman skumppaa, joten ohjelmassa on myös Mikko Kärkkäisen vetämä Baccuksen skumppatasting. Tarjolla on alustavien suunnitelmien mukaan seuraavat juhlajuomat:
  • Taltarni Brut Taché, Australia 12,03 €
  • Carrington Vintage Brut, Australia 2005 9,89 €
  • Freixenet Carta Nevada Semi Seco 7,65 €
  • Möet et Chandon Brut Impérial 37,7 €

Maistettavana on siis kuohuvaa eri maista ja hintaluokista. Jokainen voi sitten itse päättää, millä näistä nostaa Wappupäivänä Ulliksella promillensa neljästä viiteen.

Nähdään siis Kaivarissa!

-Timo

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Tosi jees idis, hyviä all-around valintoja kaikki valitut skumpat ja meiningit. Taltarni on noista imo paras hintalaatusuhde ja se punanen väri sopii vapuks erinomasesti. Oisitte voinu kyl ottaa tohon Fresitan, koska takuuvarma hitti täks vapuks vaikkakin ei ehkä paras brunssiviini olekaan :)